Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Little Stranger

The Little Stranger

01/10/2020 | Flixfilm

Se The Little Stranger på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Drama, Horror, Mystery
Instruktør: Lenny Abrahamson
Skuespillere: Domhnall Gleeson, Will Poulter, Ruth Wilson, Liv Hill
Spilletid: 111 min
Land: UK, Ireland, France
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Handling: En læge tilkaldes til et stort palæ for at tilse en stuepige, men opdager overnaturlige hemmeligheder, der har forbindelse til hans fortid.Se The Little Stranger på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Little Stranger havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Little Stranger ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Little Stranger:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Little Stranger er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Little Stranger stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar