Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Little Switzerland

The Little Switzerland

16/08/2019 | Flixfilm

Se The Little Switzerland på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Comedy
Instruktør: Kepa Sojo
Skuespillere: Jon Plazaola, Maggie Civantos, Ingrid García Jonsson, Secun de la Rosa
Spilletid: 86 min
Land: Spain
Sprog: Spanish, German, Basque
IMDb-karakter: 4.8

Beskrivelse: Opdagelsen af William Tells søns gravsten i en baskisk by får landsbyens krakilske indbyggere til at arbejde for at blive en del af Schweiz.


Se The Little Switzerland på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Little Switzerland (Det lille Schweiz) havde premiere på Netflix Danmark den 16. august, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Little Switzerland (Det lille Schweiz) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Little Switzerland:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Little Switzerland (Det lille Schweiz) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Little Switzerland stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar