Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Littlest Angel

The Littlest Angel

15/12/2013 | Flixfilm

Se The Littlest Angel på Netflix

Indspilningsår: 1969
Genre: Family, Fantasy
Instruktør: Joe Layton
Skuespillere: Johnny Whitaker, Fred Gwynne, Cab Calloway, E.G. Marshall
Spilletid: 77 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: I denne charmerende animerede version af den klassiske historie prøver himlens mindste engel at vænne sig til sit nye hjem.


Se The Littlest Angel på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Littlest Angel havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Littlest Angel ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Littlest Angel herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Littlest Angel er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Littlest Angel stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar