Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The Lives of Others

01/11/2017 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2006
Genre: Drama, Thriller
Instruktør: Florian Henckel von Donnersmarck
Skuespillere: Martina Gedeck, Ulrich Mühe, Sebastian Koch, Ulrich Tukur
Spilletid: 137 min
Land: Germany
Sprog: German
IMDB-bedømmelse: 8.4

Resumé: Østberlin, november 1984. Fem år før murens fald holder regeringen et hårdt magtgreb om befolkningen med kontrol og overvågning.


Se The Lives of Others på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Lives of Others (Das Leben der Anderen) havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Lives of Others (Das Leben der Anderen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Lives of Others herunder:Fra premieredatoen (1. november, 2017) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til The Lives of Others (Das Leben der Anderen) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at The Lives of Others stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar