Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Lives of Others

The Lives of Others

01/11/2017 | Ingen kommentarer

Se The Lives of Others på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Drama, Thriller
Instruktør: Florian Henckel von Donnersmarck
Skuespillere: Martina Gedeck, Ulrich Mühe, Sebastian Koch, Ulrich Tukur
Spilletid: 137 min
Land: Germany
Sprog: German
IMDb-karakter: 8.4

Resumé: Østberlin, november 1984. Fem år før murens fald holder regeringen et hårdt magtgreb om befolkningen med kontrol og overvågning.


Se The Lives of Others på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Lives of Others (Das Leben der Anderen) havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Lives of Others (Das Leben der Anderen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Lives of Others herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Lives of Others (Das Leben der Anderen) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Lives of Others stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar