Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Lives of Others

The Lives of Others

01/11/2017 | Flixfilm

Se The Lives of Others på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: Florian Henckel von Donnersmarck
Skuespillere: Martina Gedeck, Ulrich Mühe, Sebastian Koch, Ulrich Tukur
Spilletid: 137 min
Land: Germany, France
Sprog: German
IMDb-karakter: 8.4

Beskrivelse: Østberlin, november 1984. Fem år før murens fald holder regeringen et hårdt magtgreb om befolkningen med kontrol og overvågning.


Se The Lives of Others på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Lives of Others (Das Leben der Anderen) havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Lives of Others (Das Leben der Anderen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Lives of Others herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Lives of Others (Das Leben der Anderen) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Lives of Others stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar