Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Lizzie Borden Chronicles

The Lizzie Borden Chronicles

31/03/2017 | Flixfilm

Se The Lizzie Borden Chronicles på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Crime, Drama, Horror
Instruktør: N/A
Skuespillere: Christina Ricci, Clea DuVall, Cole Hauser, Dylan Taylor
Spilletid: 337 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Beskrivelse: Lizzie Borden, som er frifundet for mordet af sin far og stedmor, tager kampen op med kriminelle ledere, detektiver og andre fjender, mens hun nyder sin nye berygtethed.


Se The Lizzie Borden Chronicles på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Lizzie Borden Chronicles (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 31. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Lizzie Borden Chronicles (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Lizzie Borden Chronicles herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Lizzie Borden Chronicles er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Lizzie Borden Chronicles (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar