Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The Lizzie Borden Chronicles

31/03/2017 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2015
Genre: Crime, Drama, Horror
Instruktør: N/A
Skuespillere: Christina Ricci, Clea DuVall, Cole Hauser, Dylan Taylor
Spilletid: 337 min
Land: USA
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 7.1

Resumé: Lizzie Borden, som er frifundet for mordet af sin far og stedmor, tager kampen op med kriminelle ledere, detektiver og andre fjender, mens hun nyder sin nye berygtethed.


Se The Lizzie Borden Chronicles på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Lizzie Borden Chronicles (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 31. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Lizzie Borden Chronicles (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Lizzie Borden Chronicles herunder:Fra premieredatoen (31. marts, 2017) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til The Lizzie Borden Chronicles er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at The Lizzie Borden Chronicles (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar