Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Lizzie Borden Chronicles

The Lizzie Borden Chronicles

31/03/2017 | Ingen kommentarer

Se The Lizzie Borden Chronicles på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Crime, Drama, Horror
Instruktør: N/A
Skuespillere: Christina Ricci, Clea DuVall, Cole Hauser, Dylan Taylor
Spilletid: 337 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Resumé: Lizzie Borden, som er frifundet for mordet af sin far og stedmor, tager kampen op med kriminelle ledere, detektiver og andre fjender, mens hun nyder sin nye berygtethed.


Se The Lizzie Borden Chronicles på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Lizzie Borden Chronicles (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 31. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Lizzie Borden Chronicles (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Lizzie Borden Chronicles herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Lizzie Borden Chronicles er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Lizzie Borden Chronicles (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar