Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Lizzie McGuire Movie

The Lizzie McGuire Movie

03/01/2018 | Ingen kommentarer

Se The Lizzie McGuire Movie på Netflix

Indspilningsår: 2003
Genre: Adventure, Comedy, Family, Music, Romance
Instruktør: Jim Fall
Skuespillere: Hilary Duff, Adam Lamberg, Hallie Todd, Robert Carradine
Spilletid: 94 min
Land: USA
Sprog: English, Italian
IMDb-karakter: 5.5

Resumé: Lizzie McGuire og hendes venner rejser til Rom på en skoletur, hvor Lizzie bliver forvekslet med en popmusiker og forvandles til en stjerne.


Se The Lizzie McGuire Movie på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Lizzie McGuire Movie havde premiere på Netflix Danmark den 3. januar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Lizzie McGuire Movie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Lizzie McGuire Movie herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Lizzie McGuire Movie er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Lizzie McGuire Movie stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar