Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Lobster

The Lobster

19/06/2018 | Flixfilm

The Lobster på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Drama, Romance, Sci-Fi
Instruktion: Yorgos Lanthimos
Skuespillere: Colin Farrell, Rachel Weisz, Jessica Barden
Spilletid: 119 min
Land: Ireland, United Kingdom, Greece, France, Netherlands, United States
Sprog: English, French, Greek
IMDb-karakter: 7.1

Handling: I en nær fremtid bliver enlige mennesker jaget og tvunget til at finde en partner inden 45 dage, hvis de ikke vil forvandles til dyr og henvises til et liv i naturen.Se The Lobster på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Lobster havde premiere på Netflix Danmark den 19. juni, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Lobster på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Lobster ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Lobster stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Lobster, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Lobster er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar