Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Lobster

The Lobster

19/06/2018 | Flixfilm

Se The Lobster på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Comedy, Drama, Romance, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Yorgos Lanthimos
Skuespillere: Jacqueline Abrahams, Roger Ashton-Griffiths, Jessica Barden, Olivia Colman
Spilletid: 119 min
Land: Ireland, UK, Greece, France, Netherlands, USA
Sprog: English, French, Greek
IMDb-karakter: 7.2

Handling: I en nær fremtid bliver enlige mennesker jaget og tvunget til at finde en partner inden 45 dage, hvis de ikke vil forvandles til dyr og henvises til et liv i naturen.

The Lobster havde premiere på Netflix Danmark den 19. juni, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Lobster på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Lobster ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Lobster stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Lobster, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Lobster er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar