Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Lockdown Plan

The Lockdown Plan

18/02/2022 | Flixfilm

The Lockdown Plan på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Da deres planer om at være i COVID-19-karantæne sammen falder fra hinanden, må vennerne få det bedste ud af at være adskilt fra hinanden – og resten af verden.

The Lockdown Plan havde premiere på Netflix Danmark den 18. februar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Lockdown Plan på YouTube.Se The Lockdown Plan på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Lockdown Plan ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Lockdown Plan stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Lockdown Plan, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Lockdown Plan er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar