Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Lodgers

The Lodgers

23/08/2018 | Flixfilm

Se The Lodgers på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Drama, Horror, Romance, Thriller
Instruktør: Brian O'Malley
Skuespillere: Charlotte Vega, Bill Milner, Eugene Simon, David Bradley
Spilletid: 92 min
Land: Ireland
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.1

Beskrivelse: Et tvillingepar lever under en forbandelse i deres forfædres hjem. Men de ånder, der holder dem som gidsler, bliver vrede, da den ene fristes til at bryde husreglerne.


Se The Lodgers på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Lodgers havde premiere på Netflix Danmark den 23. august, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Lodgers ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Lodgers herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Lodgers er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Lodgers stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar