Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Lørenskog Disappearance

The Lørenskog Disappearance

14/09/2022 | Flixfilm

The Lørenskog Disappearance på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Da en milliardærs kone forsvinder, må norsk politi håndtere den vanvittige presse og de løgnagtige informanter for at finde sandheden. Baseret på virkelige hændelser.Se The Lørenskog Disappearance på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Lørenskog Disappearance (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 14. september, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Lørenskog Disappearance på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Lørenskog Disappearance (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Lørenskog Disappearance (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Lørenskog Disappearance, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Lørenskog Disappearance er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar