Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The Loft

14/10/2016 | Flixfilm

Se The Loft på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Mystery, Romance, Thriller
Instruktør: Erik Van Looy
Skuespillere: Karl Urban, James Marsden, Wentworth Miller, Eric Stonestreet
Spilletid: 108 min
Land: Belgium, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: Fem gifte mænd lejer i hemmelighed en luksuriøs atelierlejlighed til deres diskrete affærer, men et mord afslører snart, at de har andre hemmeligheder for hinanden.


Se The Loft på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Loft havde premiere på Netflix Danmark den 14. oktober, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Loft ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Loft:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Loft er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Loft stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar