Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Lone Ranger

The Lone Ranger

12/12/2014 | Flixfilm

The Lone Ranger på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Action, Adventure, Western
Instruktion: Gore Verbinski
Skuespillere: Johnny Depp, Armie Hammer, William Fichtner
Spilletid: 150 min
Land: United States
Sprog: English, North American Indian
IMDb-karakter: 6.4

Handling: I denne genfødsel af tv-serien fra 50'erne slår indianeren Tonto sig sammen med lovens håndhæver John Reid for at rense ud i det vilde vesten.Se The Lone Ranger på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Lone Ranger havde premiere på Netflix Danmark den 12. december, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Lone Ranger på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Lone Ranger ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Lone Ranger stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Lone Ranger, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Lone Ranger er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar