Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Lone Ranger

The Lone Ranger

12/12/2014 | Flixfilm

Se The Lone Ranger på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Action, Adventure, Western
Instruktør: Gore Verbinski
Skuespillere: Johnny Depp, Armie Hammer, William Fichtner, Tom Wilkinson
Spilletid: 150 min
Land: USA
Sprog: English, North American Indian
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: I denne genfødsel af tv-serien fra 50'erne slår indianeren Tonto sig sammen med lovens håndhæver John Reid for at rense ud i det vilde vesten.


Se The Lone Ranger på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Lone Ranger havde premiere på Netflix Danmark den 12. december, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Lone Ranger ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Lone Ranger herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Lone Ranger er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Lone Ranger stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar