Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Lonely Island Presents: The Unauthorized Bash Brothers Experience

The Lonely Island Presents: The Unauthorized Bash Brothers Experience

23/05/2019 | Flixfilm

Se The Lonely Island Presents: The Unauthorized Bash Brothers Experience på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: The Lonely Island parodierer de berømte baseballstjerner Jose Canseco og Mark McGwire i dette visuelle rapalbum, der foregår i Bash Brothers' storhedstid i 1980'erne.

The Lonely Island Presents: The Unauthorized Bash Brothers Experience havde premiere på Netflix Danmark den 23. maj, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Lonely Island Presents: The Unauthorized Bash Brothers Experience på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Lonely Island Presents: The Unauthorized Bash Brothers Experience ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Lonely Island Presents: The Unauthorized Bash Brothers Experience stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Lonely Island Presents: The Unauthorized Bash Brothers Experience, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Lonely Island Presents: The Unauthorized Bash Brothers Experience er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar