Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Long and the Short and the Tall

The Long and the Short and the Tall

14/03/2022 | Flixfilm

The Long and the Short and the Tall på Netflix

Produktionsår: 1959
Genre: Drama
Instruktion: Lindsay Anderson
Skuespillere: Robert Shaw, Edward Judd, Ronald Fraser, David Andrews
Spilletid: 30 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Britiske soldater i den malaysiske jungle tror, at heldet er med dem, da de fanger en japansk spejder, men det er alt sammen en del af en fælde.

The Long and the Short and the Tall havde premiere på Netflix Danmark den 14. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Long and the Short and the Tall på YouTube.Se The Long and the Short and the Tall på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Long and the Short and the Tall ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Long and the Short and the Tall stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Long and the Short and the Tall, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Long and the Short and the Tall er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar