Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Long Arm

The Long Arm

14/03/2022 | Flixfilm

The Long Arm på Netflix

Produktionsår: 1970–
Genre: Crime
Instruktion: N/A
Skuespillere: Robert Bruning, Lyndall Moor, Sandy Harbutt
Spilletid: 50 min
Land: Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: En erfaren kriminalkommissær hos Scotland Yard og hans nye partner jager en tyv, der står bag en bølge af forbrydelser over hele England.

The Long Arm havde premiere på Netflix Danmark den 14. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Long Arm på YouTube.Se The Long Arm på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Long Arm ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Long Arm stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Long Arm, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Long Arm er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar