Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Long, Long Holiday

The Long, Long Holiday

21/01/2017 | Flixfilm

Se The Long, Long Holiday på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: To søskende lærer om livet på landet og overlever nazisternes besættelse, da 2. verdenskrig bryder ud, mens de er på besøg hos deres bedsteforældre.


Se The Long, Long Holiday på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Long, Long Holiday havde premiere på Netflix Danmark den 21. januar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Long, Long Holiday ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Long, Long Holiday herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Long, Long Holiday er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Long, Long Holiday stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar