Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Long Road to War

The Long Road to War

27/06/2022 | Flixfilm

The Long Road to War på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Documentary
Instruktion: Milos Skundric
Skuespillere: Oleg Airapetov, Dusan T. Batakovic, Jean-Paul Bled
Spilletid: 117 min
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 7.9

Handling: Denne dokumentar ser nærmere på baggrunden for 1. verdenskrig, fra 1800-tallet og frem til attentatet i Sarajevo.

The Long Road to War havde premiere på Netflix Danmark den 27. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Long Road to War på YouTube.Se The Long Road to War på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Long Road to War ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Long Road to War stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Long Road to War, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Long Road to War er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar