Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Longest Week

The Longest Week

01/10/2017 | Flixfilm

Se The Longest Week på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Peter Glanz
Skuespillere: Jason Bateman, Tony Roberts, Laura Clery, William Abadie
Spilletid: 86 min
Land: USA
Sprog: English, French, German
IMDb-karakter: 5.4

Beskrivelse: Da Conrad, en 40-årig håbefuld forfatter, mister sin indtægt og sin bolig på et fint hotel, åbner en ven sit hjem for ham, hvorefter han kaster sig over vennens kæreste.


Se The Longest Week på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Longest Week havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Longest Week ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Longest Week herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Longest Week er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Longest Week stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar