Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Longest Week

The Longest Week

01/10/2017 | Flixfilm

The Longest Week på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: Peter Glanz
Skuespillere: Jason Bateman, Olivia Wilde, Billy Crudup
Spilletid: 2 min
Land: United States
Sprog: English, French, German
IMDb-karakter: 5.4

Handling: Da Conrad, en 40-årig håbefuld forfatter, mister sin indtægt og sin bolig på et fint hotel, åbner en ven sit hjem for ham, hvorefter han kaster sig over vennens kæreste.

The Longest Week havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Longest Week på YouTube.Se The Longest Week på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Longest Week ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Longest Week stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Longest Week, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Longest Week er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar