Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Longest Yard

The Longest Yard

15/11/2019 | Flixfilm

The Longest Yard på Netflix

Produktionsår: 2005
Genre: Comedy, Crime, Sport
Instruktion: Peter Segal
Skuespillere: Adam Sandler, Burt Reynolds, Chris Rock
Spilletid: 113 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Handling: En professionel fodboldspiller danner i samarbejde med de andre indsatte i et fængsel et amerikansk fodboldhold, som udfordrer fangevogterne til en dyst.Se The Longest Yard på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Longest Yard havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Longest Yard på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Longest Yard ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Longest Yard stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Longest Yard, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Longest Yard er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar