Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Longest Yard

The Longest Yard

15/11/2019 | Flixfilm

Se The Longest Yard på Netflix

Indspilningsår: 2005
Genre: Comedy, Crime, Sport
Instruktør: Peter Segal
Skuespillere: Adam Sandler, Chris Rock, Burt Reynolds, Nelly
Spilletid: 113 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Handling: En professionel fodboldspiller danner i samarbejde med de andre indsatte i et fængsel et amerikansk fodboldhold, som udfordrer fangevogterne til en dyst.Se The Longest Yard på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Longest Yard havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Longest Yard ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Longest Yard:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Longest Yard er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Longest Yard stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar