Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Lookout

The Lookout

07/08/2014 | Flixfilm

Se The Lookout på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Scott Frank
Skuespillere: Joseph Gordon-Levitt, Jeff Daniels, Matthew Goode, Isla Fisher
Spilletid: 99 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Beskrivelse: Da hans plan om at fange en berygtet bankrøverbande ender i et blodbad, leder en betjent efter den skarpskytte, som forkludrede planen.


Se The Lookout på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Lookout havde premiere på Netflix Danmark den 7. august, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Lookout ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Lookout:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Lookout er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Lookout stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar