Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Lord of the Rings: The Two Towers

The Lord of the Rings: The Two Towers

01/03/2019 | Flixfilm

Se The Lord of the Rings: The Two Towers på Netflix

Indspilningsår: 2002
Genre: Adventure, Drama, Fantasy
Instruktør: Peter Jackson
Skuespillere: Bruce Allpress, Sean Astin, John Bach, Sala Baker
Spilletid: 179 min
Land: New Zealand, USA
Sprog: English, Sindarin, Old English
IMDb-karakter: 8.7

Beskrivelse: Frodo og Sam tager til Mordor for at destruere Ringen, mens Gimli, Legolas og Aragorn tager ud for at finde deres bortførte venner.


Se The Lord of the Rings: The Two Towers på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Lord of the Rings: The Two Towers (Ringenes Herre: De to tårne) havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Lord of the Rings: The Two Towers (Ringenes Herre: De to tårne) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Lord of the Rings: The Two Towers herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Lord of the Rings: The Two Towers (Ringenes Herre: De to tårne) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Lord of the Rings: The Two Towers stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar