Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Lord of the Rings: The Two Towers

The Lord of the Rings: The Two Towers

25/11/2020 | Flixfilm

Se The Lord of the Rings: The Two Towers på Netflix

Indspilningsår: 2002
Genre: Action, Adventure, Drama, Fantasy
Instruktør: Peter Jackson
Skuespillere: Bruce Allpress, Sean Astin, John Bach, Sala Baker
Spilletid: 179 min
Land: New Zealand, USA
Sprog: English, Sindarin, Old English
IMDb-karakter: 8.7

Handling: Frodo og Sam tager til Mordor for at destruere Ringen, mens Gimli, Legolas og Aragorn tager ud for at finde deres bortførte venner.

The Lord of the Rings: The Two Towers (Ringenes Herre: De to tårne) havde premiere på Netflix Danmark den 25. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Lord of the Rings: The Two Towers på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Lord of the Rings: The Two Towers (Ringenes Herre: De to tårne) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Lord of the Rings: The Two Towers stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Lord of the Rings: The Two Towers, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Lord of the Rings: The Two Towers (Ringenes Herre: De to tårne) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar