Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Lord of the Rings: The Two Towers

The Lord of the Rings: The Two Towers

25/11/2020 | Flixfilm

The Lord of the Rings: The Two Towers på Netflix

Produktionsår: 2002
Genre: Action, Adventure, Drama
Instruktion: Peter Jackson
Skuespillere: Elijah Wood, Ian McKellen, Viggo Mortensen
Spilletid: 179 min
Land: New Zealand, United States
Sprog: English, Sindarin, Old English
IMDb-karakter: 8.8

Handling: Frodo og Sam tager til Mordor for at destruere Ringen, mens Gimli, Legolas og Aragorn tager ud for at finde deres bortførte venner.Se The Lord of the Rings: The Two Towers på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Lord of the Rings: The Two Towers (Ringenes Herre: De to tårne) havde premiere på Netflix Danmark den 25. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Lord of the Rings: The Two Towers på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Lord of the Rings: The Two Towers (Ringenes Herre: De to tårne) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Lord of the Rings: The Two Towers stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Lord of the Rings: The Two Towers, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Lord of the Rings: The Two Towers (Ringenes Herre: De to tårne) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar