Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Losers

The Losers

01/09/2019 | Flixfilm

Se The Losers på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Action, Adventure, Crime, Mystery, Thriller
Instruktør: Sylvain White
Skuespillere: Jeffrey Dean Morgan, Zoe Saldana, Chris Evans, Idris Elba
Spilletid: 97 min
Land: USA, France
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: Da en gruppe forviste CIA-agenter finder ud af, at deres ledelse lokkede dem i en fælde, slutter de sig sammen for at fælde forræderne.


Se The Losers på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Losers havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Losers ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Losers herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Losers er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Losers stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar