Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Lost Brother

The Lost Brother

01/09/2017 | Flixfilm

Se The Lost Brother på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Israel Adrián Caetano
Skuespillere: Leonardo Sbaraglia, Daniel Hendler, Erasmo Olivera, Déborah Vidret
Spilletid: 112 min
Land: Argentina, Uruguay, Spain, France
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: Mens han tager sig af sin myrdede mor og brors anliggender, samarbejder en mand med en skurk om forsikringssvindel, hvilket sender ham på den forkerte side af loven.


Se The Lost Brother på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Lost Brother havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Lost Brother ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Lost Brother herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Lost Brother er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Lost Brother stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar