Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Lost Capital of Atlantis

The Lost Capital of Atlantis

14/08/2022 | Flixfilm

The Lost Capital of Atlantis på Netflix

Produktionsår: 1976
Genre: Documentary, History
Instruktion: Bianka Dadswell
Skuespillere: Michael Hordern
Spilletid: 55 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: Denne dokumentar undersøger det miniosiske folkefærds liv og voldsomme undergang i oldtidsbyen Knossos på øen Kreta.

The Lost Capital of Atlantis havde premiere på Netflix Danmark den 14. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Lost Capital of Atlantis på YouTube.Se The Lost Capital of Atlantis på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Lost Capital of Atlantis ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Lost Capital of Atlantis stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Lost Capital of Atlantis, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Lost Capital of Atlantis er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar