Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Lost Daughter

The Lost Daughter

02/10/2022 | Flixfilm

The Lost Daughter på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Drama
Instruktion: Maggie Gyllenhaal
Skuespillere: Olivia Colman, Jessie Buckley, Dakota Johnson
Spilletid: 121 min
Land: N/A
Sprog: English, Italian, Greek
IMDb-karakter: 6.7

Handling: En kvindes afslappende ferie tager en foruroligende drejning, da hendes besættelse af en ung mor, der bor i et nærliggende hus, vækker minder fra hendes fortid.Se The Lost Daughter på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Lost Daughter havde premiere på Netflix Danmark den 2. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Lost Daughter på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Lost Daughter ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Lost Daughter stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Lost Daughter, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Lost Daughter er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar