Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Lost Honour of Christopher Jefferies

The Lost Honour of Christopher Jefferies

15/01/2016 | Flixfilm

Se The Lost Honour of Christopher Jefferies på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Crime, Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Jason Watkins, Shaun Parkes, Ben Caplan, Nathalie Armin
Spilletid: 114 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.9

Handling: Da en ung kvinde bliver dræbt, jager medierne en pensioneret skolelærer, hvis eneste forbrydelser er hans underlige udseende og overbærende manerer.

The Lost Honour of Christopher Jefferies havde premiere på Netflix Danmark den 15. januar, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Lost Honour of Christopher Jefferies på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Lost Honour of Christopher Jefferies ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Lost Honour of Christopher Jefferies stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Lost Honour of Christopher Jefferies, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Lost Honour of Christopher Jefferies er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar