Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Lost Okoroshi

The Lost Okoroshi

04/09/2020 | Flixfilm

Se The Lost Okoroshi på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Action, Adventure, Drama
Instruktør: Abba Makama
Skuespillere: Seun Ajayi, Judith Audu, Tope Tedela, Ifu Ennada
Spilletid: 94 min
Land: Nigeria
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Handling: En desillusioneret sikkerhedsvagt forvandles til en ånd og kanaliserer slægtsånder, mens han vandrer rundt i gaderne i Lagos.Se The Lost Okoroshi på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Lost Okoroshi havde premiere på Netflix Danmark den 4. september, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Lost Okoroshi ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Lost Okoroshi:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Lost Okoroshi er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Lost Okoroshi stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar