Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Lost Son

The Lost Son

04/06/2022 | Flixfilm

The Lost Son på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Da en privatdetektiv overtaler en luksusprostitueret til at hjælpe med at finde manden bag et netværk af pædofile, opdager han, at han er i alvorlig fare.Se The Lost Son på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Lost Son havde premiere på Netflix Danmark den 4. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Lost Son på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Lost Son ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Lost Son stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Lost Son, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Lost Son er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar