Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Lost World: Jurassic Park

The Lost World: Jurassic Park

01/04/2021 | Flixfilm

The Lost World: Jurassic Park på Netflix

Produktionsår: 1997
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi
Instruktion: Steven Spielberg
Skuespillere: Jeff Goldblum, Julianne Moore, Pete Postlethwaite
Spilletid: 129 min
Land: United States
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Fire år efter Jurassic Parks genetisk avlede dinosaurer slap fri, afslører en millionær, at han har avlet flere dinosaurer et hemmeligt sted.Se The Lost World: Jurassic Park på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Lost World: Jurassic Park havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Lost World: Jurassic Park på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Lost World: Jurassic Park ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Lost World: Jurassic Park stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Lost World: Jurassic Park, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Lost World: Jurassic Park er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar