Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Lost World: Jurassic Park

The Lost World: Jurassic Park

01/03/2019 | Flixfilm

Se The Lost World: Jurassic Park på Netflix

Indspilningsår: 1997
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi
Instruktør: Steven Spielberg
Skuespillere: Jeff Goldblum, Julianne Moore, Pete Postlethwaite, Arliss Howard
Spilletid: 129 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: Fire år efter Jurassic Parks genetisk avlede dinosaurer slap fri, afslører en millionær, at han har avlet flere dinosaurer et hemmeligt sted.


Se The Lost World: Jurassic Park på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Lost World: Jurassic Park havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Lost World: Jurassic Park ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Lost World: Jurassic Park herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Lost World: Jurassic Park er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Lost World: Jurassic Park stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar