Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Loud House Movie

The Loud House Movie

20/08/2021 | Flixfilm

The Loud House Movie på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Animation, Adventure, Comedy
Instruktion: Dave Needham
Skuespillere: Asher Bishop, David Tennant, Michelle Gomez
Spilletid: 83 min
Land: United States, United Kingdom, Spain, Mexico
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Handling: Med sine forældre og alle 10 søstre på slæb drager Lincoln Høj til Skotland, hvor han erfarer, at familien har royalt blod i årerne på denne globale musiske rejse.

The Loud House Movie havde premiere på Netflix Danmark den 20. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Loud House Movie på YouTube.Se The Loud House Movie på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Loud House Movie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Loud House Movie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Loud House Movie, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Loud House Movie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar