Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Love Affair

The Love Affair

07/09/2020 | Flixfilm

Se The Love Affair på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Nuel C. Naval
Skuespillere: Dawn Zulueta, Richard Gomez, Bea Alonzo
Spilletid: 125 min
Land: Philippines
Sprog: Filipino, Tagalog
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Adrianne og Vince, der føler sig forrådte af deres respektive partneres utroskab, kæmper for at tilgive, mens de trøster sig i hinandens selskab.

The Love Affair havde premiere på Netflix Danmark den 7. september, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Love Affair på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Love Affair ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Love Affair stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Love Affair, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Love Affair er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar