Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Love Ban

The Love Ban

13/02/2022 | Flixfilm

The Love Ban på Netflix

Produktionsår: 1973
Genre: Comedy
Instruktion: Ralph Thomas
Skuespillere: Hywel Bennett, Nanette Newman, Russell Lewis
Spilletid: 96 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.9

Handling: I denne komedie fra 1970'erne overvejer en katolsk mand at trodse sin præsts råd om prævention, da hans kone ikke vil have flere børn.

The Love Ban havde premiere på Netflix Danmark den 13. februar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Love Ban på YouTube.Se The Love Ban på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Love Ban ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Love Ban stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Love Ban, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Love Ban er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar