Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Lovebirds

The Lovebirds

22/05/2020 | Flixfilm

Se The Lovebirds på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Action, Comedy, Crime, Mystery, Romance, Thriller
Instruktør: Michael Showalter
Skuespillere: Issa Rae, Kumail Nanjiani, Paul Sparks, Anna Camp
Spilletid: 86 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Beskrivelse: Da et par, der er tæt på at gå fra hinanden, bliver rodet ind i et mord, tager de ud for at finde morderen og rense deres navn.Se The Lovebirds på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Lovebirds havde premiere på Netflix Danmark den 22. maj, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Lovebirds ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Lovebirds:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Lovebirds er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Lovebirds stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar