Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Lovely Bones

The Lovely Bones

01/08/2020 | Flixfilm

The Lovely Bones på Netflix

Produktionsår: 2009
Genre: Drama, Fantasy, Thriller
Instruktion: Peter Jackson
Skuespillere: Rachel Weisz, Mark Wahlberg, Saoirse Ronan
Spilletid: 135 min
Land: United States, United Kingdom, New Zealand
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Da 14-årige Susie Salmon bliver myrdet. Nu må hun fra sin plads i en smuk, men fremmed transitverden, hjælpe sin far med at fange morderen og beskytte sin familie.

The Lovely Bones havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Lovely Bones på YouTube.Se The Lovely Bones på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Lovely Bones ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Lovely Bones stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Lovely Bones, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Lovely Bones er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
1 kommentar til The Lovely Bones

  1. anton - kl. 08:46, 20-09-2021:

    den er ikke på netfliix.

Skriv kommentar