Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Lovely Bones

The Lovely Bones

01/08/2020 | Flixfilm

Se The Lovely Bones på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Drama, Fantasy, Thriller
Instruktør: Peter Jackson
Skuespillere: Mark Wahlberg, Rachel Weisz, Susan Sarandon, Stanley Tucci
Spilletid: 135 min
Land: USA, UK, New Zealand
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: Da 14-årige Susie Salmon bliver myrdet. Nu må hun fra sin plads i en smuk, men fremmed transitverden, hjælpe sin far med at fange morderen og beskytte sin familie.


Se The Lovely Bones på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Lovely Bones havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Lovely Bones ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Lovely Bones:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Lovely Bones er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Lovely Bones stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar