Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Lovers!

The Lovers!

13/02/2022 | Flixfilm

The Lovers! på Netflix

Produktionsår: 1958
Genre: Drama, Romance
Instruktion: Louis Malle
Skuespillere: Jeanne Moreau, Alain Cuny, Jean-Marc Bory
Spilletid: 90 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Denne spinoff-film er baseret på komedieserien af samme navn og følger et umage ungt par i Manchester, der forsøger at balancere deres indbyrdes forskelle.

The Lovers! havde premiere på Netflix Danmark den 13. februar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Lovers! på YouTube.Se The Lovers! på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Lovers! ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Lovers! stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Lovers!, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Lovers! er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar