Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Lovers and the Despot

The Lovers and the Despot

23/02/2017 | Flixfilm

The Lovers and the Despot på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Denne førstehåndsberetning fortæller om to kidnappede sydkoreanere, der mod deres vilje blev diktatoren Kim Jong-ils personlige filmskabere.

The Lovers and the Despot havde premiere på Netflix Danmark den 23. februar, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Lovers and the Despot på YouTube.Se The Lovers and the Despot på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Lovers and the Despot ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Lovers and the Despot stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Lovers and the Despot, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Lovers and the Despot er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar