Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Lovers and the Despot

The Lovers and the Despot

23/02/2017 | Ingen kommentarer

Se The Lovers and the Despot på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Denne førstehåndsberetning fortæller om to kidnappede sydkoreanere, der mod deres vilje blev diktatoren Kim Jong-ils personlige filmskabere.


Se The Lovers and the Despot på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Lovers and the Despot havde premiere på Netflix Danmark den 23. februar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Lovers and the Despot ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Lovers and the Despot herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Lovers and the Despot er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Lovers and the Despot stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar