Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Lucky One

The Lucky One

16/02/2019 | Flixfilm

The Lucky One på Netflix

Produktionsår: 2012
Genre: Drama, Mystery, Romance
Instruktion: Scott Hicks
Skuespillere: Zac Efron, Taylor Schilling, Blythe Danner
Spilletid: 2 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Marinesoldaten Logan sætter sig for at finde den smilende kvinde fra et billede i en lykkeamulet, som beskyttede ham, mens han var i Irak.

The Lucky One havde premiere på Netflix Danmark den 16. februar, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Lucky One på YouTube.Se The Lucky One på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Lucky One ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Lucky One stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Lucky One, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Lucky One er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar