Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Lucky One

The Lucky One

16/02/2019 | Flixfilm

Se The Lucky One på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Drama, Mystery, Romance, War
Instruktør: Scott Hicks
Skuespillere: Zac Efron, Taylor Schilling, Blythe Danner, Riley Thomas Stewart
Spilletid: 101 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: Marinesoldaten Logan sætter sig for at finde den smilende kvinde fra et billede i en lykkeamulet, som beskyttede ham, mens han var i Irak.


Se The Lucky One på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Lucky One havde premiere på Netflix Danmark den 16. februar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Lucky One ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Lucky One:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Lucky One er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Lucky One stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar