Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The Lynx

11/10/2019 | Flixfilm

The Lynx på Netflix

Produktionsår: 1982
Genre: Drama, War
Instruktion: Stanislaw Rózewicz
Skuespillere: Jerzy Radziwilowicz, Franciszek Pieczka, Piotr Bajor
Spilletid: 84 min
Land: Poland
Sprog: Polish
IMDb-karakter: 6.3

Handling: En præst bliver presset, da en ung guerillakriger beder om syndsforladelse og betror ham sine planer om at myrde en af de lokale, der måske er forræder.

The Lynx havde premiere på Netflix Danmark den 11. oktober, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Lynx på YouTube.Se The Lynx på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Lynx ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Lynx stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Lynx, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Lynx er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar