Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Mafia Kills Only in Summer

The Mafia Kills Only in Summer

15/12/2017 | Flixfilm

Se The Mafia Kills Only in Summer på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Comedy, Crime
Instruktør: Pif
Skuespillere: Cristiana Capotondi, Pif, Alex Bisconti, Ginevra Antona
Spilletid: 90 min
Land: Italy
Sprog: Italian
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: Den unge, forelskede, sicilianske Arturo vokser op i 1970'ernes Palermo, hvor mafiaen terroriserer hans hjemland med bomber og drab.


Se The Mafia Kills Only in Summer på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Mafia Kills Only in Summer havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Mafia Kills Only in Summer ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Mafia Kills Only in Summer herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Mafia Kills Only in Summer er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Mafia Kills Only in Summer stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar