Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Magic of Lassie

The Magic of Lassie

01/07/2019 | Flixfilm

Se The Magic of Lassie på Netflix

Indspilningsår: 1978
Genre: Drama, Family, Musical
Instruktør: Don Chaffey
Skuespillere: Mickey Rooney, Pernell Roberts, Stephanie Zimbalist, Michael Sharrett
Spilletid: 100 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Handling: En beslutsom collie undslipper en ond forretningsmand og drager ud en på en lang rejse fra Colorado til Californien for at blive genforenet med sin familie.Se The Magic of Lassie på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Magic of Lassie (Lassie - verdens bedste hund) havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Magic of Lassie (Lassie - verdens bedste hund) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Magic of Lassie:


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Magic of Lassie (Lassie - verdens bedste hund) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Magic of Lassie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar