Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Magic of Lassie

The Magic of Lassie

01/07/2019 | Ingen kommentarer

Se The Magic of Lassie på Netflix

Indspilningsår: 1978
Genre: Drama, Family, Musical
Instruktør: Don Chaffey
Skuespillere: Mickey Rooney, Pernell Roberts, Stephanie Zimbalist, Michael Sharrett
Spilletid: 100 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Resumé: En beslutsom collie undslipper en ond forretningsmand og drager ud en på en lang rejse fra Colorado til Californien for at blive genforenet med sin familie.


Se The Magic of Lassie på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Magic of Lassie (Lassie - verdens bedste hund) havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Magic of Lassie (Lassie - verdens bedste hund) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Magic of Lassie herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Magic of Lassie (Lassie - verdens bedste hund) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Magic of Lassie stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar