Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Magic of Lassie

The Magic of Lassie

01/07/2019 | Flixfilm

The Magic of Lassie på Netflix

Produktionsår: 1978
Genre: Drama, Family, Musical
Instruktion: Don Chaffey
Skuespillere: James Stewart, Mickey Rooney, Pernell Roberts
Spilletid: 100 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Handling: En beslutsom collie undslipper en ond forretningsmand og drager ud en på en lang rejse fra Colorado til Californien for at blive genforenet med sin familie.

The Magic of Lassie (Lassie - verdens bedste hund) havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Magic of Lassie på YouTube.Se The Magic of Lassie på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Magic of Lassie (Lassie - verdens bedste hund) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Magic of Lassie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Magic of Lassie, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Magic of Lassie (Lassie - verdens bedste hund) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar