Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Magic Pill

The Magic Pill

24/08/2018 | Flixfilm

Se The Magic Pill på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary
Instruktør: Robert Tate
Skuespillere: Pete Evans, Nora Gedgaudas, Sara Karan, Lierre Keith
Spilletid: 91 min
Land: USA, Australia, South Africa, UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: Læger, landmænd, kokke og andre fortæller om deres holdning til den kontroversielle ketogenkur og dens potentielle evne til at udrydde almindelige sygdomme.


Se The Magic Pill på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Magic Pill (Den magiske pille) havde premiere på Netflix Danmark den 24. august, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Magic Pill (Den magiske pille) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Magic Pill herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Magic Pill (Den magiske pille) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Magic Pill stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar