Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Magic School Bus

The Magic School Bus

19/03/2015 | Flixfilm

Se The Magic School Bus på Netflix

Indspilningsår: 1994–1997
Genre: Animation, Adventure, Comedy, Family, Fantasy, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Lily Tomlin, Daniel DeSanto, Erica Luttrell, Tara Meyer
Spilletid: 30 min
Land: Canada, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.9

Beskrivelse: Tag med frk. Flimmer og den magiske skolebus på ture ud i rummet, under havet, gennem en myretue – ja selv ind i menneskekroppen!


Se The Magic School Bus på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Magic School Bus havde premiere på Netflix Danmark den 19. marts, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Magic School Bus ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Magic School Bus herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Magic School Bus er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Magic School Bus stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar