Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Magnet

The Magnet

01/01/2022 | Flixfilm

The Magnet på Netflix

Produktionsår: 1950
Genre: Comedy
Instruktion: Charles Frend
Skuespillere: Stephen Murray, Kay Walsh, James Fox
Spilletid: 79 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Handling: Efter den unge Johnny giver et "usynligt" ur i bytte for en anden drengs magnet, bliver han overbevist om, at han er en eftersøgt forbryder og begynder at få problemer.

The Magnet havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Magnet på YouTube.Se The Magnet på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Magnet ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Magnet stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Magnet, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Magnet er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar