Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Magnificent Seven

The Magnificent Seven

15/07/2021 | Flixfilm

Se The Magnificent Seven på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Action, Adventure, Western
Instruktion: Antoine Fuqua
Skuespillere: Denzel Washington, Chris Pratt, Ethan Hawke
Spilletid: 132 min
Land: United States, Australia
Sprog: English, North American Indian, Spanish
IMDb-karakter: 6.9

Handling: Da en blodtørstig forretningsmand truer en lille mineby, samler en fåmælt dusørjæger en gruppe farlige mænd med unikke evner for at gøre modstand.

The Magnificent Seven havde premiere på Netflix Danmark den 15. juli, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Magnificent Seven på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Magnificent Seven ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Magnificent Seven stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Magnificent Seven, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Magnificent Seven er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar