Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Maiden Heist

The Maiden Heist

20/12/2013 | Flixfilm

Se The Maiden Heist på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Comedy, Crime
Instruktør: Peter Hewitt
Skuespillere: Christopher Walken, Joseph McKenna, Wynn Everett, Patricia B. Till
Spilletid: 90 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: Da en ny museumsdirektør begynder at rydde op i udstillingerne, planlægger de tre vagter Roger, Charles og George at stjæle dem.


Se The Maiden Heist på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Maiden Heist havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Maiden Heist ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Maiden Heist herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Maiden Heist er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Maiden Heist stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar