Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Main Event

The Main Event

10/04/2020 | Flixfilm

Se The Main Event på Netflix

Indspilningsår: 1979
Genre: Comedy, Romance, Sport
Instruktør: Howard Zieff
Skuespillere: Barbra Streisand, Ryan O'Neal, Paul Sand, Whitman Mayo
Spilletid: 112 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Handling: En ung WWE-fan med en magisk maske skaber kaos, da han deltager i en brydekonkurrence mod en intimiderende rival.

The Main Event havde premiere på Netflix Danmark den 10. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Main Event på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Main Event ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Main Event stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Main Event, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Main Event er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar