Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Majestic Life of Queen Elizabeth II

The Majestic Life of Queen Elizabeth II

06/06/2022 | Flixfilm

The Majestic Life of Queen Elizabeth II på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Arkivfilm og interviews med eksperter fortæller historien om dronning Elizabeth 2.s ekstraordinære liv – fra prinsesse til monarkiets overhoved.

The Majestic Life of Queen Elizabeth II havde premiere på Netflix Danmark den 6. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Majestic Life of Queen Elizabeth II på YouTube.Se The Majestic Life of Queen Elizabeth II på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Majestic Life of Queen Elizabeth II ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Majestic Life of Queen Elizabeth II stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Majestic Life of Queen Elizabeth II, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Majestic Life of Queen Elizabeth II er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar