Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Makeover

The Makeover

01/10/2014 | Flixfilm

The Makeover på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Comedy
Instruktion: John Gray
Skuespillere: Julia Stiles, David Walton, Camryn Manheim
Spilletid: 93 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Handling: Efter et tilfældigt møde med en arbejdsmand, der leverer øl, beslutter en ambitiøs politiker sig for, at hun kan gøre ham til kandidat til Kongressen.Se The Makeover på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Makeover havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Makeover på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Makeover ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Makeover stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Makeover, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Makeover er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar