Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Man From Elysian Fields

The Man From Elysian Fields

07/01/2015 | Flixfilm

Se The Man From Elysian Fields på Netflix

Indspilningsår: 2001
Genre: Drama, Romance
Instruktør: George Hickenlooper
Skuespillere: Andy Garcia, Mick Jagger, Julianna Margulies, Olivia Williams
Spilletid: 106 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: En forfatter i Los Angeles har svært ved at betale sine regninger, så han tager et job hos et escortbureau kaldet Elysian Fields.


Se The Man From Elysian Fields på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Man From Elysian Fields havde premiere på Netflix Danmark den 7. januar, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Man From Elysian Fields ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Man From Elysian Fields herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Man From Elysian Fields er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Man From Elysian Fields stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar