Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Man From Elysian Fields

The Man From Elysian Fields

07/01/2015 | Flixfilm

The Man From Elysian Fields på Netflix

Produktionsår: 2001
Genre: Drama, Romance
Instruktion: George Hickenlooper
Skuespillere: Andy Garcia, Mick Jagger, Julianna Margulies
Spilletid: 106 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Handling: En forfatter i Los Angeles har svært ved at betale sine regninger, så han tager et job hos et escortbureau kaldet Elysian Fields.

The Man From Elysian Fields havde premiere på Netflix Danmark den 7. januar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Man From Elysian Fields på YouTube.Se The Man From Elysian Fields på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Man From Elysian Fields ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Man From Elysian Fields stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Man From Elysian Fields, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Man From Elysian Fields er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar