Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Man From Elysian Fields

The Man From Elysian Fields

07/01/2015 | Ingen kommentarer

Se The Man From Elysian Fields på Netflix

Indspilningsår: 2001
Genre: Drama, Romance
Instruktør: George Hickenlooper
Skuespillere: Andy Garcia, Mick Jagger, Julianna Margulies, Olivia Williams
Spilletid: 106 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Resumé: En forfatter i Los Angeles har svært ved at betale sine regninger, så han tager et job hos et escortbureau kaldet Elysian Fields.


Se The Man From Elysian Fields på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Man From Elysian Fields havde premiere på Netflix Danmark den 7. januar, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Man From Elysian Fields ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Man From Elysian Fields herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Man From Elysian Fields er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Man From Elysian Fields stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar