Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Man from the Future

The Man from the Future

01/11/2016 | Flixfilm

Se The Man from the Future på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Comedy, Fantasy, Romance, Sci-Fi
Instruktør: Cláudio Torres
Skuespillere: Wagner Moura, Alinne Moraes, Maria Luísa Mendonça, Fernando Ceylão
Spilletid: 106 min
Land: Brazil
Sprog: Portuguese, Spanish
IMDb-karakter: 7.0

Beskrivelse: Zero opfinder ved en fejl en tidsmaskine og vender tilbage på skolebænken for ikke at miste sin drømmepige. Men hvor mange gange bliver han nødt til at ændre fortiden?


Se The Man from the Future på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Man from the Future havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Man from the Future ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Man from the Future herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Man from the Future er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Man from the Future stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar